Kako delimo storitev rušenja objektov?

Poznamo rušenje notranjosti objektov in rušenje zunanjosti objektov. Rušenje objektov izvajamo strokovno ter s sodobno tehnologijo.
Rušitvena dela notranjosti objektov so zelo specializirana dejavnost, saj velikokrat dopuščajo zelo malo prostora. V ta namen smo v podjetju investirali v posebno manjšo izvedbo mehanizacije, ki je kos izvedbi tovrstnih del. S tem se lahko lotimo skorajda vsakega projekta, s posegi pa ne ogrožamo nosilnosti in ostalih mehanskih značilnosti objekta.

Zakaj izbrati nas?

Verjamemo, da vas bomo prepričali s strokovno opravljenim delom, sodobno mehanizacijo, ki jo redno posodabljamo, zanesljivostjo naših storitev in individualnim pristopom.

Strokovno opravljeno delo

Storitve nizkih gradenj so zahtevno delo, ki terjajo obilo znanja, prepletenega z ikušnjami in natnačnostjo. Zato zaposlujemo vestne sodelavce, ki poskrbijo za hitro in strokovno opravljeno delo.

Individualni pristop

Svoj pristop v celoti prilagodimo vašim željam, finančnim zmožnostim ter vam svetujemo najbolj optimalno pot do uresničitve vašega projekta. Imamo posluh za želje fizičnih kot poslovnih naročnikov.

Sodobna mehanizacija

Celovite rešitve, ki so narejene kakovostno in v roku vam lahko ponudimo le z najbolj kvalitetno opremo. Zato nenehno posodabljamo in širimo naš strojni park.

Zanesljivost

Pri delu se držimo dogovorjenih rokov za izvedbo. Delo opravimo kvalitetno, v skladu z dogovorjenim načrtom in pri tem upoštevamo priporočila stroke in veljavno zakonodajo.