Kanalizacijsko omrežje

Izgradnja kanalizacijskega omrežja spada pod osnovno storitev nizkih gradenj. Pod komunalne vode poleg kanalizacije sodijo: vodovod, plinovod, telekomunikacije in elektrifikacija.

Storitve izvajamo z bagri tonaže 5 ton. Nudimo vam izkope jarkov s frezo do globine 1,30 m širina jarka od 17 cm do 22 cm. Opremljeni smo s sodobno gradbeno mehanizacijo, ki nam omogoča kakovostno ter hitro izvedbo. Pri sami gradnji se poslužujemo najnovejših tehnologij.

Zakaj izbrati nas?

Verjamemo, da vas bomo prepričali s strokovno opravljenim delom, sodobno mehanizacijo, ki jo redno posodabljamo, zanesljivostjo naših storitev in individualnim pristopom.

Strokovno opravljeno delo

Storitve nizkih gradenj so zahtevno delo, ki terjajo obilo znanja, prepletenega z ikušnjami in natnačnostjo. Zato zaposlujemo vestne sodelavce, ki poskrbijo za hitro in strokovno opravljeno delo.

Individualni pristop

Svoj pristop v celoti prilagodimo vašim željam, finančnim zmožnostim ter vam svetujemo najbolj optimalno pot do uresničitve vašega projekta. Imamo posluh za želje fizičnih kot poslovnih naročnikov.

Sodobna mehanizacija

Celovite rešitve, ki so narejene kakovostno in v roku vam lahko ponudimo le z najbolj kvalitetno opremo. Zato nenehno posodabljamo in širimo naš strojni park.

Zanesljivost

Pri delu se držimo dogovorjenih rokov za izvedbo. Delo opravimo kvalitetno, v skladu z dogovorjenim načrtom in pri tem upoštevamo priporočila stroke in veljavno zakonodajo.

Področja nizkih gradenj:
• ceste (ceste, krožišča, pločniki, kolesarske steze…)
• komunalni vodi (kanalizacija, čistilne naprave, vodovodi, plinovodi, telekomunikacijski vodi…)
• športno rekreativni objekti (športni parki in igrišča, rekreacijski centri…)
• zunanje ureditve (parkirišča, ureditev zemljišč, javna razsvetljava, parki, trgi…)
• sanacije plazov
• vzdrževanje javnih cest