Spoznajte nas

Vodene vrtine - edina pot do natančnega podbijanja

Gradbeno profesionalna pot NIZKIH GRADENJ VALEK se je skozi leta bogatih izkušenj na terenu razvijala v smeri natančnega in zanesljivega izvajanja gradbenih storitev. Povpraševanje je dalo ponudbo in praktična ter stroškovna optimizacija je pokazala, da so vodene vrtine ena in edina pot do zanesljivega ter natančnega podbijanja pohodnih oziroma voznih površin. Zadovoljnost strank nas je motivirala, da združimo inovativnost in znanje ter skupaj zanesljivo in okolju prijazno premagamo še tisto nemogočo ter ovir polno pot.

Ostale storitve

Smo podjetje, ki se že vrsto let ukvarja z izvajanjem podbojev, ter izkopi na področju nizkih gradenj za različno zemeljsko inštalacijo, kot so: vodovodno, plinovodno omrežje, energetske, telekomunikacijske napeljave, ter fekalno in meteorno kanalizacijo.

S pomočjo moderne mehanizacije, uporabo sodobnih tehnologij in strokovno usposobljenega kadra opravljamo kakovostne in zanesljive gradbene storitve za vaš projekt. Svetujemo kako uresničiti projekt v skladu z vašimi finančnimi zmožnostmi.

500+

Zaključenih projektov

60+

Zadovoljnih strank

30000+

Delovnih ur

O zgodovini podjetja

Prisotni od leta 1996

Z več kot 25 leti izkušenj na področju nizkih gradenj vam bomo z veseljem svetovali in poiskali najprimernejšo rešitev.

Na trgu smo prisotni vse od leta 1996, ko se je direktor podjetja Ivan Valek odločil za samostojno pot. Naše začetne dejavnosti so obsegale splošne storitve nizkih gradenj, to so izgradnja kanalizacijskih omrežij, plinovodov in telekomunikacijskega omrežja, sanacija plazov ipd. Od takrat pa do danes je s strateško naravnanim razvojem in zaposlovanjem odličnega kadra podjetje razširilo obseg dejavnosti. Tako smo v letu 2016 dejavnost razširili z nakupom opreme in tehnologije za vodeno podbijanje - horizontalno vrtanje priznanega podjetja Tracto-Technik.

S ponosom objavljamo, da smo prejemnik uradnega CERTIFIKATA ODLIČNOSTI AA+ za leto 2018. Mednarodna bonitetna hiša CompanyWall d.o.o. je na osnovi računovodskih izkazov za leto 2018 ocenila poslovanje podjetja Ivan Valek s.o. z bonitetno oceno AA+.Tako se uvrščamo med podjetja z najbojšo bonitetno oceno v Sloveniji ter dokazujemo, da izpolnjujemo najvišje standarde dobrega in zanesljivega poslovanja.Tako visoko je ocenjenih manj kot 10% podjetij v Sloveniji. S tem smo  potrdili, da smo zaupanja vredno podjetje, ki z rednim plačevanjem soustvarjamo zdrave pogoje za razvoj gospodarstva v Sloveniji. Certifikat predstavlja dokaz uspešnega poslovanja v in je odlična popotnica za prihodnje poslovanje.

Mnenja strank

Spoštovanje dogovorjenih rokov in kvaliteta storitev nam veliko pomeni. Odraz tega so zadovoljne stranke, ki se k nam rade vračajo.

Smo vas prepričali in želite pridobiti ponudbo?